În perioada 20-26 august 2019 suntem in vacanta, iar comenzile plasate in aceasta perioada vor fi livrate incepand cu data de 27 august 2019. Va multumim pentru intelegere !

Producători

Buletin de știri

 

"Comentezi și câștigi"

   

   Prin programul nostru "Comentezi si câștigi" primesti intre 1 si 5 lei pentru fiecare comentariu postat si acceptat la un produs pe care l-ai achizitionat anterior de pe site-ul nostru.

   Comentariul trebuie sa fie de minim 50 cuvinte si sa nu conțina limbaj obscen sau cuvinte murdare.

   Sunt de preferat comentariile tehnice ce descriu parerea cumparatorului fata de produsul respectiv cu plusurile si minusurile observate.

   Comentariile haioase sunt acceptate si chiar incurajate, iar cele satirice sau ironice se accepta atat timp cat nu transforma comentariul intr-un pamflet.

   Este permis un singur comentariu pe produs cumparat, deci nu veti putea scrie mai multe comentarii la acelasi produs.

   La acest program pot participa doar clientii MAGAZIN 247 ,  chiar daca postarile sunt permise tuturor vizitatorilor.

*Calculator numar de cuvinte - aici poti verifica daca comentariul tau contine numarul minim de cuvinte pentru a fi acceptat in acest program.

   Etapele de postare a unui comentariu in programul  "Comentezi si castigi":

1. Mergi la pagina produsului respectiv (cumparat de tine intr-o comanda anterioara).

2. In partea de jos a paginii produsului, in dreapta tabului "Informatii", selectezi tabul "Comentarii" si faci click pe "Scrieți-vă părerea !  " sau "Fiți primul care își scrie părerea ! " in cazul in care nu exista alte comentarii la produsul respectiv.

3. Completezi comentariul alegand numarul de stele pe care le dai produsului la cele 3 categorii principale:

  •  
     
  •  
     
  •  
     

 

4. Apoi introduci titlul comentariului tau - * aici este foarte important sa treci, la sfarsit, intre paranteze, codul comenzii tale, (de 9 caractere) din care a facut parte produsul respectiv, pentru ati putea asocia comentariul comenzii tale. (exemplu: COBRARCXT)

   Lista comenzilor tale o gasesti in contul tau la "Istoric comenzi".

5. Ultima etapa este introducerea comentariului propriu-zis respectand regulile prezentate la inceputul acestei pagini.

*Calculator numar de cuvinte - aici poti verifica daca comentariul tau contine numarul minim de cuvinte pentru a fi acceptat in acest program.

   Dupa ce te-ai asigurat daca comentariul respecta regulile de participare faci clic pe TRIMITE pentru postarea comentariului.

   Acesta va devenii vizibil pe pagina produsului respectiv, la comentarii, imediat ce va fi verificat si acceptat de catre echipa noastra.

   Dupa ce comentariul sau comentariile tale au fost acceptate, vei primii, la cerere, un cupon/voucher de reducere cu valoarea egala cu cea a numarului de comentarii postate si acceptate.

   BONUS ! Dupa primul comentariu acceptat, la urmatoarea comanda vei primii gratuit produsul ¨Pix model Ruj¨, pentru a scrie tot ce doresti si pe hartie :).

*oferta valabila in limita stocului disponibil