Etape pentru realizarea unei comenzi:

1. Navigati la produsul dorit.

2. Dati click pe "Adauga in Cos(ul de cumparaturi)" dupa ce in prealabil a-ti ales cantitatea.

ajutor2

3. Dupa adaugarea tuturor produselor dorite dati click pe cosul de cumparaturi din partea dreapta sus.

ajutor3

4. Modificati cantitatea dorita din fiecare produs iar daca aveti cupoane de reducere (voucher) introduceti codul in casuta "Cupoane" si apasati OK pentru aplicarea reducerii la pretul total (daca acesta depaseste limita necesara pentru aplicarea reducerii respective). Apasati butonul "Inainte" pentru a trece la etapa urmatoare.

ajutor4

 *ATENTIE ! Daca doriti sa faceti plata cu cardul bancar prin PayPal este nevoie sa alegeti moneda de plata EURO. Acest lucru il puteti face din coltul dreapta sus.

ajutor41

5. "Creati un cont" daca sunteti un client nou sau autentificati-va daca aveti un cont deja.

5.1 Daca sunteti un client nou completati "Informatiile dvs personale" , iar daca cineva va recomandat site-ul nostru introduceti adresa de email a acestuia in casuta "Adresa de email a sponsorului" , pentru a beneficia amandoi de cupoane cu reduceri.

ajutor51

5.2 Daca aveti deja cont, urmatoarea etapa este sa alegeti adresa de livrare a produselor si eventual adresa de facturare daca difera, apoi apasati butonul "Inainte".

ajutor52

6. In pagina urmatoare veti alege una din modalitatile de livrare-transport (in cazul in care sunt disponibile mai multe pentru produsul respectiv) si veti accepta "Termenii si conditiile" serviciului, dupa care veti apasa butonul "Inainte" .

*ATENTIE ! Daca doriti sa faceti plata ramburs alegeti metoda de livrare cu plata ramburs pentru a adauga costul acesteia la factura (altfel va fi adaugata ulterior si va aparea pe factura in josul paginii).

ajutor6

7. Alegeti modalitatea de plata daca sunt mai multe disponibile.

ajutor7

8. Ultima etapa este confirmarea comenzii.

ajutor8

9. La sfarsit va vor fi afisate informatiile comenzii dvs. si veti primii un email cu starea comenzii dvs. si factura.

Dupa confirmarea comenzii veti primii un email cu toate informatiile comenzii dvs. precum si cu datele necesare pentru efectuarea platii in cazul in care ati ales metoda de plata prin transfer bancar.

*ATENTIE ! LA PLATA PRIN TRANSFER BANCAR COMPLETATI CORECT SUMA DE PLATA IN MONEDA ALEASA, DATELE BANCARE SI NU UITATI SA SCRIETI CODUL COMENZII LA DETALII PLATA.