Programe de fidelizare și recomandare

recomandare 

 MAGAZIN 247 , prin programele de fidelizare și recomandare, vă oferă până la 100% reducere din valoarea cumpărăturilor efectuate pe site-ul nostru, sub formă de cupoane/vouchere de reducere

 Puteți folosi reducerile acumulate ale ambelor tipuri de cupoane/vouchere și astfel puteți ajunge la reduceri consistente, de până la 100% din valoarea comenzii.

 

 - Prin programul de fidelizare, fiecare client primește 5% din suma produselor achiziționate sub formă de puncte de fidelitate/loialitate la fiecare comandă finalizată.

 Punctele de loialitate respective se pot schimba în cupoane/vouchere de reducere și folosite la comenzile viitoare.

Atenție ! punctele de fidelitate/loialitate devin active automat după un termen de 10 zile de la finalizarea comenzii si sunt valabile 365 de zile. Daca doriți să plasați o comandă mai repede de 10 zile, anunțați-ne printr-un email, ca sa le activăm mai repede, altfel veți primi mesajul de eroare: "Acest cupon nu este încă valid".

 *VIZUALIZATI AICI PUNCTELE & CUPOANELE DVS. DE LOIALITATE

 

 - Prin programul de recomandare clienți noi, vă oferim un cupon/voucher de reducere în valoare de 5 lei , atât dvs. cât și clienților recomandați de dvs..

 Astfel prietenul recomandat poate folosii cuponul de reducere de 5 lei la realizarea primei sale comenzi, iar dvs. puteți folosii cuponul de reducere de 5 lei la urmatoarea comanda după confirmarea finalizării comenzii prietenului recomandat.

 *VIZUALIZATI AICI CUPOANELE DVS. DE REDUCERE