Licenta Microsoft Office Pro Plus 2019 Retail Cel Mai Mic Pret Afisare la marime maxima

Licenta Microsoft Office Pro Plus 2019 Retail Cel Mai Mic Pret

Este o Licenta Microsoft Office Pro Plus 2019 Retail cu livrare, activare si instalare online in cateva minute. Odata efectuata plata, ve-ti primi un email cu Cheia de Licenta si instructiunile de instalare. Aceasta licenta se poate instala/activa o singura data doar pe un PC cu Windows 10. Vezi si Pachetul de Licente Microsoft Windows 10 Pro + Office 2019 Pro Plus Retail la cel mai mic pret.

Detalii

S625C-Office2019

Disponibilitate: Produs in stoc cu livrare imediata prin email, dupa incasarea platii

100,00 lei

La promoție La promoție!

-50%

200,00 lei

» Adaugă la lista de dorințe

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 100 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 100 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 5,00 lei.


Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

2 alte produse din aceași categorie:

Caracteristici Office 2019 Pro Plus Retail:

  • Multi Language - Licența noastră este globală, poate fi utilizată și activată în orice limbă.
  • 32Bit & 64Bit - Licența noastră poate fi instalată și folosită atât pe arhitectura de 32Bit, cât și pe cea de 64Bit a Windows 10.
  • Activare si instalare online - Puteți activa produsul dvs. utilizând activarea Online în câteva secunde.
  • Livrare imediată - Vă veți primi licența imediat după confirmarea plății, aceasta va fi livrată pe adresa de e-mail folosită la achiziționarea software-ului (verificați și folderele de spam) 
  • Licenta Globala - Licența noastră este globală, poate fi utilizată și activată oriunde în lume.
  • Download - Vi se vor oferi instructiuni si linkuri de descărcare oficiale pentru software-ul achiziționat (https://setup.office.com/).


Descriere Office 2019 Pro Plus Retail:

Cu Office Professional 2019 luati productivitatea voastra la nivelul urmator cu cea mai noua versiune de aplicatii Office clasice si e-mail. Office 2019 vine cu noi instrumente, tipuri de date, functii, instrumente de traducere si editare, grafica de miscare si modalitati mai inovatoare de a lucra eficient!

Microsoft Office 2019 este succesorul Microsoft Office 2016. Microsoft Office 2019 este disponibil in 32-bits si 64-bits si este compatibil doar cu cea mai recenta versiune a Windows - Windows 10/ Windows 10S. Office 2019, la fel ca predecesorii sai, vine intr-o varietate de pachete fiecare conceput pentru a satisface nevoile diferite. Fie ca doriti Office pentru uz personal sau profesional, Microsoft are pachetul potrivit pentru dvs.

Microsoft Outlook 2019

Trimiteti, primiti si gestionati e-mailurile in mod mai eficient cu Outlook 2019. Outlook va acorda acces la toate contactele si adresele de posta electronica stocate, oferindu-va posibilitatea de a pastra informatii despre parteneri si clienti la zi. Mai mult decat atat, aplicatia imbunatatita va ofera mai multe posibilitati cu carduri de contact actualizate, @mentions, Focused Inbox , carduri Ttravel Package etc. Pentru a minimiza volumul de munca, puteti programa intalnirile in diferite zone orare, sa ascultati e-mailurile, sa descarcati automat atasamentele din cloud si sa setati mementouri la pop-up peste Windows in care lucrati.

Microsoft Word 2019

Creati, editati si gestionati profesional documente de texte in Word 2019. Cu noi instrumente pentru traducerea, citirea mai usoara si scrierea mai naturala, va puteti imbunatati capacitatea de a comunica si de a absorbi informatii. Noua integrare a SVG, suport pentru sintaxa LaTeX, Microsoft Translator, Learning Tools spori productivitatea voastra. Documentele sunt acum mai usor de gasit si mai convenabil pentru a naviga cu caracteristici de book-like ar fi flipping si Side to Side view.

Microsoft Excel 2019

Creati si gestionati tabele si implicati-va intr-o analiza mai puternica a datelor cu Excel 2019. In aceasta versiune, Excel ofera tabele de toate tipurile din bazele de date contabile si de produse. Printre altele, noi caracteristici impresionante si functii, ar fi formule, harti, diagrame, vizualizari imbunatatite, publicarea la Power BI, teme noi, selectarea de precizie si mai mult va ofera noi metode pentru a afisa datele intr-un mod atragator. Mai mult decat atat, vizuale imbunatatite, imbunatatiri de cerneala, partajarea mai usoara si caracteristici de accesibilitate mai bune va permit sa economisiti timp in timp ce se bucura de flux de lucru familiar.

Microsoft PowerPoint 2019

Creati mai sofisticate si atragatoare vizual pentru a capta atentia publicului cu PowerPoint 2019. Cea mai noua versiune de instrumentul bine-cunoscut vine imbunatatit cu efecte vizuale, ar fi Morph Transition, Text Highlighter, Zoom capabilitati. De asemenea, va permite sa faceti prezentarile mai dinamice cu modelele 3-D, indepartarea fundalului, exportul la 4K, caracteristicile de inregistrare Ultra-HD si multe altele.

Microsoft OneNote

Notebook-ul vostru digital personal, OneNote va permite sa tastati, scrieti sau desenati note si inserati imagini, audio sau clipuri video de pe web. OneNote este disponibil online si se sincronizeaza cu alte dispozitive. Permitandu-va sa accesati, actualizati sau creati note noi de unde sunteti vreodata. Nu exista nici o versiune actualizata 2019, dar OneNote 2016 este disponibil pentru Office 2019.

Microsoft Publisher 2019

Creati publicatii profesionale si vizuale impacte folosind instrumente simple cu Publisher 2019. Noua versiune sporeste posibilitatile de publicare a graficelor de orice fel – pentru prezentari, publicitate, pliente, buletine informative, reviste si multe altele. In plus, alegeti sa publicati in orice mod care se potriveste cel mai bine publicului: e-mail, PDF, XPS sau printuri de inalta calitate.

Microsoft Access 2019

Creati si gestionati bazele de date care utilizeaza instrumente puternice cu Access 2019. Noua versiune suporta generarea de aplicatii de baze de date care functioneaza direct pe browser, ceea ce il face deosebit de subtire. Aplicatia imbunatatita, de asemenea, vine cu noi diagrame pentru vizualizarea datelor, numar mare (bigint) suport, re-a introdus suport pentru dBASE (.dbf), precum si capacitatea de a sorta pe foaia de proprietati pentru formulare si rapoarte.

► Creati cu usurinta.
Produceti prezentari puternice, modele de date si rapoarte cu instrumente si, tipuri noi de diagrame si inserari imbunatatite intre aplicatii.

► Simplificati munca.
Gestionati mai usor timpul si contactele cu functiile Office Features.

► Colaborare usoara.
Creati, partajati si co-creati documente in Word, PowerPoint si OneNote pentru productivitate mai rapida ca niciodata, cu o varietate de instrumente de colaborare incorporate.

► Adaugati un impact vizual.
Faceti mai multe documente atragatoare, prezentari si foi de lucru cu o integrare SVG imbunatatita.

► Rupeti bariera lingvistica.
Utilizati Microsoft Translator pentru a traduce rapid cuvinte, expresii si alte selectii de text intr-o alta limba.

► Accesibilitate imbunatatita.
Utilizati Accessibility Checker actualizat si faceti documentele mai accesibile si faceti cunostinta cu standardele internationale. In plus, puteti angaja efecte sonore pentru indicii audio pentru a va ghida in timp ce lucrati.


Cerinte de sistem

Procesor necesar: 1,6 GHz sau mai rapid, 2-Core
Memorie recomandata: 2 GB RAM (32-bit); 4 GB RAM (64-bit)
Hard Disk Space necesar: 4 GB spatiu liber
Afisaj necesar: 1280 x 768 rezolutia ecranului sau mai mare
Card grafic necesar: DirectX 9 sau o versiune ulterioara, cu WDDM 2,0 sau mai recent
Conectivitate necesara: Acces la internet (se pot aplica taxe)
Sistem de operare: Windows 10

ATENTIE ! Aceasta licenta este valabila doar pentru utilizatorii de Windows 10. Nu functioneaza pentru Mac, Linux sau alte OS (decat prin instalarea unei masini virtuale VM cu Windows 10). Aceasta licenta se poate instala/activa o singura data pe un dispozitiv/PC cu Windows 10 si un singur cont de utilizator/administrator (Microsoft Account) Windows 10. 

 ATENTIE !  Aceste licențe se pot instala/activa o singura data pe un singur PC, iar dacă se sterge sau formatează discul, acestea se pierd, de aceea recomandam să creați un backup/imagine disc odată instalate programele și activate licențele.

INFO: Pentru a beneficia de garanție este necesar ca activarea licențelor să fie făcută de către noi prin asistență la distanță folosind TeamViewer. 

Scrieți-vă părerea

Licenta Microsoft Office Pro Plus 2019 Retail Cel Mai Mic Pret

Licenta Microsoft Office Pro Plus 2019 Retail Cel Mai Mic Pret

Este o Licenta Microsoft Office Pro Plus 2019 Retail cu livrare, activare si instalare online in cateva minute. Odata efectuata plata, ve-ti primi un email cu Cheia de Licenta si instructiunile de instalare. Aceasta licenta se poate instala/activa o singura data doar pe un PC cu Windows 10. Vezi si Pachetul de Licente Microsoft Windows 10 Pro + Office 2019 Pro Plus Retail la cel mai mic pret.

Scrieți-vă părerea