BTPAY

Adaugă numărul nostru de telefon 0721114245 la contacte și poți face plata comenzii tale instant, prin aplicația BTPAY, fără comisioane, dacă ești client al Băncii Transilvania.

Dacă nu ești client Banca Transilvania crează acum gratuit, în câteva minute, un cont bancar online aici , cu zero comisioane de administrare și emitere card contactless visa sau mastercard. Aplicațiile aferente le poți găsii aici.

Acum prin Campania Banca Transilvania ''Invită un prieten'' poți câștiga: 30 de lei, din partea Băncii Transilvania, dacă efectuezi o plată la comercianți prin BTPAY sau dacă promovezi aplicația BTPAY prietenilor tăi (maxim 5 prieteni) și un cupon de reducere de 5 lei, din partea noastră, ce poate fi folosit la o comandă de peste 100 lei plasată pe site-ul nostru.

Dacă dorești să profiți de oferta noastră trebuie să ne contactezi la 0721114245, pe whatsapp sau prin email la magazin247@internet4u.ro pentru a primii un mesaj cu un link de instalare a aplicației BTPAY. Apoi accesând linkul primit trebuie să instalezi aplicația BTPAY din linkul respectiv, să atașeazi un card aplicatiei BTPAY după instalare, iar apoi trebuie să realizezi o plată la comercianți prin BTPAY în termen de 7 zile (dar nu mai târziu de 23 decembrie 2020), pentru a câștiga 30 de lei garantat din partea Băncii Transilvania, plus 5 lei ca și cupon de reducere (cod cupon: BTPAY), din partea noastră, la prima comandă, în sumă de peste 100 lei, realizată pe site-ul nostru și platită anticipat prin transfer BTPAY la 0721114245. 

Mai jos vă prezentăm etapele pentru realizarea unei plați pe site-ul nostru:

1. Accesează aplicația BTPAY instalată pe telefonul tău și alege butonul ''Transferă Bani''

BTPAY1

2. Din meniul ''Transferă Bani'' alege ''Trimite''

BTPAY2

3. Dacă ai deja numărul nostru de telefon 0721114245 la contacte, selectează-l, iar dacă nu îl ai adaugă-l apăsând butonul din dreapta sus

BTPAY3

3.1 Dacă nu ai la contacte numărul nostru deja, adaugă numărul nostru de telefon 0721114245, iar apoi apasă ''Continuă'', pentru adăugarea acestuia la contactele către care vei putea transfera bani

BTPAY31

4. După selectarea și adăugarea numărului de telefon 0721114245, apasă butonul ''Continuă'' pentru a trece la următoarea etapă

BTPAY4

5. Introduceți suma de plată conform facturii proforme primite prin email la confirmarea comenzii și specificați numărul comenzii din factura proformă la detaliile plății

BTPAY5

6. Alegeți cardul BT cu care doriți să efectuați plata iar apoi apăsați butonul ''Confirmă și trimite'' pentru efectuarea plății.

BTPAY6

7. Plata va fi transferată doar după ce noi vom fi informați și vom accepta plata acesteia.

Există și opțiunea ca plata să o efectuați după ce vă vom contacta telefonic pentru confirmarea comenzii. În acest caz, noi vă vom solicita plata (veți primii un mesaj BTPay în acest sens), dacă numărul dvs. de telefon de contact este același cu cel din BTPay. Tot ce va trebui să faceți dvs. va fi să acceptați solicitarea de plată, după primirea mesajului respectiv.